Over ons

Sorant bestaat uit een jong, gedreven team van drie ondernemers die samen staan voor meer dan 10 jaar ervaring in de aankoop, ontwikkeling en verkoop van vastgoed.

Door onze kennis van vastgoed, kan u bij de verkoop van uw te renoveren pand steeds rekenen op een marktconforme prijs. Bij de ontwikkeling van het pand worden de noden van de toekomstige bewoner steeds centraal geplaatst, zodat U bij Sorant uw droomwoning kan vinden.

Kernwaarden

Duurzaam

Het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen staat bij Sorant centraal. Er wordt volop geïnvesteerd in kwaliteitsvolle materialen. Zo maximaliseren we de waarde van onze projecten en kan de toekomstige eigenaar lang en zorgeloos genieten van zijn woning.

Energie-efficiënt

Bij de start van een project focussen we ons op het significant verbeteren van de EPB waarden. Materialen met hoge isolatiewaarden en optimale energie opwekkers staan hierbij centraal. Zo streven we na om onze projecten met een optimale EPB waarde op te leveren.

Optimale indeling

Alvorens de renovatie van start gaat, tekenen onze architecten de meest geschikte indeling van de beschikbare ruimtes uit, om zo iedere ruimte optimaal te benutten.

Stijlvolle afwerking

Alle gebruikte materialen zijn modern en hedendaags. Zo geven we onze projecten een stijlvolle uitstraling waar u jarenlang kan wonen.